Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özcan, paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti ve onun seçim değerlendirmesi yaptıktan sonra istifa etmesi çağrısında bulundu.

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. cumhurbaşkanı seçildiği 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turuna ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Özcan, paylaşımında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti ve onun seçim değerlendirmesi yaptıktan sonra istifa etmesi çağrısında bulundu.

Özcan, paylaşımında şunları kaydetti:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür ederiz, ancak kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren ve 'o gitsin de biz gelelim' diyen birkaç zavallı, kendi menfaatlerini ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi bir çağrıdır!!! Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. NOKTA."

Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin başına geçmesi gerektiğini belirtti. İstifasını talep ettiği Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak "Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz" ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme