Siirt'te terör örgütü PKK'ya darbe

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK'ya 9 ayda çok sayıda operasyon gerçekleştirdi. 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda etkisiz hale getirilenler arasında gri kategoride aranan 1 terörist bulunuyor.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü PKK’ya 9 ayda çok sayıda operasyon gerçekleştirdi. 7 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda etkisiz hale getirilenler arasında gri kategoride aranan 1 terörist bulunuyor.

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonlar, terör örgütü PKK’yı bitirme noktasına getirdi. Terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda tespit edilen barınak ve sığınaklar kullanılamaz hale getirildi.

Siirt’te terör operasyonlarını tüm hızıyla sürdüren jandarma komando birlikleri ile Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri 9 ay da PKK’ya ağır kayıplar yaşattı. Operasyonlarda teröristlerin kullandığı sığınak ve barınak ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Tespit edilen sığınak ve barınaklar delil çalışmasının ardından imha edildi.

Jandarma terörle mücadeleye gece-gündüz demeden, olumsuz hava ve arazi şartlarına rağmen büyük bir kararlılıkla devam ediyor.

JÖH ve komando birlikleri kırsal alanda teröre darbe vururken, bölgede yapılan arama tarama faaliyetleri çerçevesinde teröre yardım ve yataklık eden şahıslara yönelik operasyonlarına da devam ediyor.

Bakmadan Geçme