Kazada can veren üniversiteli kızın tabutu üzerine kırmızı duvak örtüldü

Antalya'da trafik kazasında hayatını kaybeden hukuk fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy'un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Kızlarının ölümü ile yasa boğulan aile ise tabuta kırmızı duvak örttü.

Antalya’da trafik kazasında hayatını kaybeden hukuk fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy’un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Kızlarının ölümü ile yasa boğulan aile ise tabuta kırmızı duvak örttü.

Kaza, sabaha karşı Döşemealtı ilçesi Antgaz yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinden Döşemealtı ilçesine seyir halinde olan R.Y.’nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarındaki ağaca çarparak takla attı. Feci kazada, Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Mine Ersoy (21) camdan fırladı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan ekipler, Mine’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü R.Y. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Mine Ersoy’un cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kırmızı duvak örtüldü

Adli Tıp Kurumu morgundan yapılan otopsinin ardından Mine Ersoy’un cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alındı. Uzun süre gözyaşı döken anne Şeyma ve baba Mehmet Ersoy, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Cenaze Burdur’un Bucak ilçesindeki Susuz Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kızlarının ölümü ile yasa boğulan aile ise tabutun üzerine kırmızı duvak örttü. Cenazede güçlükle ayakla duran anne ve baba yakınları tarafından teselli edildi.

Bakmadan Geçme